Ήττα Λουράντου στον ΠΦΣ...

Στις εκλογές για το νέο 15μελές Δ.Σ. του ΠΦΣ θριάμβευσαν οι «αντάρτες της Ν.Δ.» (η παράταξη Προοπτική για το Φαρμακείο του Αύριο), με επικεφαλής τον μέχρι τώρα πρώτο αντιπρόεδρο του ΠΦΣ Απόστολο Βαλτά, που συγκέντρωσαν 36 ψήφους και κέρδισαν τρεις έδρες. Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν η «γαλάζια» παράταξη ΑΕΣΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κυριάκο Θεοδοσιάδη, και η ΕΝΩΣΥ (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) με 33 ψήφους και τρεις έδρες.
Η παράταξη Λουράντου βρέθηκε στην τέταρτη θέση, με 17 ψήφους και μία έδρα, ενώ τις υπόλοιπες πέντε έδρες του Δ.Σ. κέρδισαν οι παρατάξεις Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, Κίνηση για το Μέλλον του Φαρμακείου, Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών, Εκσυγχρονιστική Παρέμβαση και Νέος Δρόμος. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 178 εκλέκτορες.
Θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις στην τελική μορφή του Δ.Σ., καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι από τους υποψηφίους που εξελέγησαν να παραιτηθούν, παραχωρώντας τις θέσεις τους στους επικεφαλής των παρατάξεών τους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις φαρμακοποιών, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΦΣ Κ. Λουράντος φαίνεται ότι «πλήρωσε» τόσο τη φθορά που υπέστη κατά τη διάρκεια της θητείας του όσο και τις αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών της παράταξής του, που «κατέβηκαν» ως ανεξάρτητοι συμμετέχοντας σε άλλα ψηφοδέλτια. 
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες