Πολεμώντας τον Μ. Γιαννάκο! Ποιοι "αριστεροί" (Λαφαζάνη) παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης...

Εκλογές πραγματοποιούνται χθες και σήμερα στο Σύλλογο Εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο». Η ιδιαιτερότητα των εκλογών αυτών είναι ότι εκεί εκλέγεται πρόεδρος ο Μιχάλης Γιαννάκος που είναι και επικεφαλής της (δευτεροβάθμιας) ΠΟΕΔΗΝ και ο οποίος δίνει διαρκείς και σκληρές μάχες για τη δημόσια υγεία.
Κατά κοινή ομολογία ο κ. Γιαννάκος αποτελεί σήμερα το πρότυπο του αγωνιστή συνδικαλιστή που είναι κοντά στα προβλήματα του χώρου της υγείας και ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ έχουν μεταβληθεί σε πραγματικούς εφιάλτες για την παρούσα ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως ήταν και για τις προηγούμενες.
Από την επανεκλογή του κ. Γιαννάκου λοιπόν θα κριθούν πολλά το επόμενο διάστημα και για την ΠΟΕΔΗΝ. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι ενοχλούνται από την παρουσία του έχουν συνάψει (ετερόκλητες) συμμαχίες εις βάρος του...
Το πιο περίεργο είναι κατά της επανεκλογής του στην προεδρία του Συλλόγου Εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο» κινούνται και κάποιοι που τοποθετούνται στο χώρο της Λαϊκής Ενότητας και άλλων αριστερών σχημάτων. Ενώ θα έπρεπε να τον στηρίξουν καθώς μάχεται -συχνά μόνος- με συνέπεια κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές και συμπεριφορές στο χώρο της υγείας, αυτοί κάνουν το αντίθετο. Προσπαθούν να τον αποδυναμώσουν εξυπηρετώντας -εκ των πραγμάτων- τα σχέδια της κυβέρνησης και του κ. Πολάκη που δεν θέλουν τον "ενοχλητικό" κ. Γιαννάκο μέσα στα πόδια τους.
Θα ήταν τραγικό μάλιστα ο Π. Λαφαζάνης και ο Β. Πριμικήρης (που ασχολείται με τα θέματα αυτά) αν έχουν εγκρίνει τέτοιες πρακτικές, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. Αν πάλι γίνονται χωρίς την έγκρισή τους οφείλουν έστω και την τελευταία στιγμή να δράσουν αποτρεπτικά...
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες