«ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ στο χώρο της υγείας!» (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ το νοσοκομείο Metropolitan...

Κλεισμένη θεωρείται η πώληση της εταιρείας Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα που λειτουργεί το νοσοκομείο Metropolitan στο fund της CVC Capital Partners.
Τη συναλλαγή είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, όταν αναφέρθηκε σε «μεγάλη επένδυση στο χώρο της υγείας».
Το ποσοστό που θα αλλάξει χέρια εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 70%, καθώς θα γίνουν δεκτές και μετοχές από μετόχους μειοψηφίας.
To Metropolitan ιδρύθηκε το 2001 με μετόχους τους Δημήτρη Σπυρίδη που ασκεί και το management, Βασίλη Θεοχαράκη και Περικλή Παναγόπουλο, ο οποίος είχε στην κατοχή του το οικόπεδο στο Νέο Φάληρο όπου στεγάζεται το νοσοκομείο.
Το Metropolitan διαθέτει 238 κλίνες, 16 χειρουργικές αίθουσες, δύο μονάδες εντατικής θεραπείας με συνολικά 20 κλίνες και διαγνωστικά εργαστήρια. Στο τέλος του 2015 απασχολούσε 958 άτομα.
Ήδη πάντως το παρασκήνιο γύρω από το θέμα της πώλησης είναι έντονο καθώς άλλοι κάνουν λόγο για "ξεπούλημα" (και) της ιδιωτικής υγείας σε ξένα συμφέροντα ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η μεταβίβαση αυτή θα συνοδευτεί από αρκετές εκρηκτικές παρενέργειες...
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες