ΩΣ ΠΟΤΕ; Οι νοσοκομειακοί γιατροί λυγίζουν...

Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Πόσο πικρή γεύση αφήνει αυτή η επέτειος για μας τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας. Πιστέψαμε και ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας στην ελπίδα για καλύτερες μέρες και παροχές στη Δημόσια Υγεία, αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε οικτρά.
Στα Νοσοκομεία πια να φανταστείτε κάνουμε ρεφενέ, για να αγοράσουμε γλωσσοπίεστρα, για να εξετάσουμε το λαιμό μεγάλων και μικρών αλλά και για να αγοράσουμε γραφική ύλη. Αφήστε για τις ελλλείψεις σε αναγκαία υλικά όπως γάντια και γάζες που οι συγγενείς αγοράζουν από το μπαρ των Νοσοκομείων. Για να μη πούμε για τα μηχανήματα που έχουν βλάβες και δεν επισκευάζονται και για τα φάρμακα των ειδικών ασθενών όπως των καρκινοπαθών, που οι ίδιοι οι ασθενείς υποχρεούνται να αγοράσουν, προκειμένου να συνεχίσουν την θεραπεία τους που θα τους διατηρήσει στη ζωή,
Οι νοσοκομειακοί γιατροί δίνουν καθημερινά τη μάχη τους και με τους συνοδούς που βλέπουν τα χάλια των Νοσοκομείων και παλεύουν για την υγεία των δικών τους.
Αλλά έως πότε τα Νοσοκομεία θα υπάρχουν χάρη στο φιλότιμο και στην συνεχή εργασία που πολλές φορές είναι απλήρωτη και κουτσουρεμένη, όταν οι κυβερνώντες συνεχίζουν να διορίζουν δικά τους παιδιά βρίσκοντας τρόπους και πατέντες και μετά τους μεταττάσουν σε βουλευτικά γραφεία, οι οποίοι δεν κουράζονται και λαμβάνουν μάλιστα και παχυλές υπερωρίες.
Τέλος έρχονται κάποιοι συνδικαλιστές της Υγείας να αναφέρουν ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε σχεδιάσει αλλά χειροτερεύουν.
Καλά τι φοβερή διαπίστωση των συνδικαλιστών Υγείας...
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες