Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από την ΕΙΝΑΠ...

Οι συνέπειες του αντιασφαλιστικού νόμου που ψηφίστηκε την περασμένη άνοιξη έχει βαριές επιπτώσεις στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και πολύ περισσότερο στους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Αντιπαλέψαμε έντονα αυτή την πολιτική, όμως η κυβέρνηση επιμένει στην πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή της από 01/01/17.
Εκτός από τις δυσμενέστατες ρυθμίσεις του νέου νόμου υπάρχουν σκόπιμες ασάφειες για παλιούς και νέους ασφαλισμένους.
Απειλούνται ασφαλιστικές κρατήσεις δεκαετιών για τους παλαιότερους γιατρούς και ταυτόχρονα τριπλασιάζονται οι κρατήσεις για όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Παράλληλα, μπαίνει ασφυκτικό χρονικό όριο για ν’ αποδεχτούμε ρυθμίσεις που είναι βαριές για το ήδη πετσοκομμένο εισόδημά μας.
Γι’ αυτό το λόγο: Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ διοργανώνει μαζί με τις Επιτροπές ανά νοσοκομείο (3μελείς – 5μελείς) και τους άλλους εκλεγμένους συνδικαλιστές γιατρούς σε οποιοδήποτε όργανο, παράσταση στο Γενικό Λογιστήριο Κράτους (Γ.Λ.Κ.), Πανεπιστημίου 37, με ταυτόχρονη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 15/12/16 στη 13.00 το μεσημέρι.

Απαιτούμε:
ü Διευκρινίσεις και εγκυκλίους προς όφελος των νοσοκομειακών γιατρών.
ü Να παρθούν πίσω τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που θέτει η κυβέρνηση, για να μπορέσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες