Τέλος στα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Λαμίας...

Λουκέτο στα χειρουργεία βάζει το νοσοκομείο Λαμίας, το μεγαλύτερο της Στερεάς Ελλάδας.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Π. Ζυγούρης αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι και έτσι δεν μπορεί να γίνει κανένα προγραμματισμένη επέμβαση και δεν μπορούν να  αντιμετωπιστούν τα έκτακτα περιστατικά. Ως αποτέλεσμα, όλα τα επείγοντα  διακομίζονται πλέον στη Λάρισα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ''Ενημερώνουμε ότι, τα χρόνια περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, δε δύνανται να αντιμετωπίζονται στο Γ.Ν. Λαμίας, από σήμερα μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, η οποία καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Χειρουργείου του Νοσοκομείου μας. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, θα πρέπει να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. Τα επείγοντα περιστατικά, θα διακομίζονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας''.
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες