ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ! ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Νοσοκομείου βρίζει όπως ο Πολάκης...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση διοικητή Νοσοκομείου ο οποίος χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ως «άνανδρους», «αστοιχείωτους» «κούτσουρα» που «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτόντας να δαγκώσουν» και καταλήγει με το: «Άντε απ@@#### αλήτες σας ξέρουμε καλά».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη:
«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενόχλησαν το σύστημα, ενόχλησαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας.

Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές.

Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουν σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;; τρίχες…. ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες…. Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζαρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδημήσουν.

Στα πλαίσια της μιντιοκρατουμενης «δημοκρατίας» που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν.

Λοιπόν….. αντε απ@@#### αλήτες σας ξέρουμε καλά».
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες