ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ στον ΣΥΡΙΖΑ για το Αττικό Νοσοκομείο...

Από το πρωί όλα τα ιατρικά sites και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αναφέρουν ότι "λύγισε" από τα ράντζα το Αττικό Νοσοκομείο. Αλλά όμως εγώ ο απλός πολίτης του Χαϊδαρίου αναρωτιέμαι γιατί τώρα πήρε τόση μεγάλη έκταση το θέμα; Τόσο καιρό για να μην πω χρόνια, υπάρχει το θέμα με τα ράντζα , όσες δε φορές μάλιστα πήγα σε εφημερίες, αναγκάστηκα στο τέλος να ζητήσω βοήθεια σε άλλα Νοσοκομεία γιατί με τη γραφειοκρατία υπήρχε εκνευριστική και πολύωρη αναμονή.
Γιατί λοιπόν τώρα τα χτυπήματα για το Αττικόν; Μήπως επειδή τώρα ανέλαβε και ο νέος Διοικητής; Το Σωματείο Εργαζομένων, που μάλιστα δεν έβγαζε άχνα όταν υπήρχε εισαγγελική εντολή στους αναισθησιολόγους να προβούν σε αναισθησία για να γίνει επείγον χειρουργείο , ευαισθητοποιήθηκε μάλλον όψιμα.
Μήπως έχουν βάση οι πληροφορίες ότι πρόκειται για εσωτερικά χτυπήματα, δηλαδή συντροφικά μαχαιρώματα, στο ΣΥΡΙΖΑ και επελέγη αυτή η στιγμή από κάποιους τώρα που ο νέος Διοικητής δηλώνει ότι θέλει να επιλύσει προβλήματα για τα οποία τόσο καιρό το Σωματείο των Εργαζομένων σιωπούσε;
Ένας υποψιασμένος πολίτης από το Χαϊδάρι
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες