Επαναλειτουργεί το νοσοκομείο ''Αγία Βαρβάρα''...

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής  ''Αγία Βαρβάρα'', σύμφωνα με ανακοίνωση της 2ης Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου. Πλέον οι πολίτες έχουν πρόσβαση στα ιατρεία και στα μικροβιολογικά εργαστήρια για αιμοληψίες και εργαστηριακές εξετάσεις.
Στα πλαίσια του σχεδιασμού για την αναβάθμιση και επαναλειτουργία του νοσομομείου, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Νίκαιας-Ρέντη μεταφέρθηκαν και λειτουργούν ήδη:
Τα ιατρεία Αγίας Βαρβάρας
Το φυσικοθεραπευτήριο από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας
Ο σταθμός προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας
Το οδοντοπροσθετικό του ΚΟΠ Νίκαιας (ολοκληρώνονται οι εργασίες μετεγκατάστασης στα τέλη Ιουλίου).Επίσης, η 2η ΥΠΕ στοχεύει στο προσεχές επόμενο διάστημα:
Στην ενδυνάμωση του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού με τη μεταστέγαση σε αυτόν και του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού του Αιγάλεω.
Σε διαδικασία υλοποίησης η επισκευή της στέγης της πρώην Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΔΑ «Η Αγία Βαρβάρα», μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα επαναλειτουργήσει η κλινικ
Ξανανοίγει τις πόρτες του  «Αγία Βαρβάρα
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες