Δεν βγάζουν την απόφαση για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Νέες καταγγελίες και για το διαγωνισμό...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.

Συνεχίζει να καθυστερεί η έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στο ΣτΕ είχε προσφύγει ο Θ. Γιαννόπουλος όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αποφάσισε την αντικατάστασή του από τη θέση του Προέδρου καθώς και του προηγούμενου ΔΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, η εισήγηση είναι υπέρ της προσφυγής του κ. Γιαννόπουλου και κατά της υπουργικής απόφασης ενώ έχει γίνει και η απαιτούμενη Διάσκεψη για τη λήψη της απόφασης. Ωστόσο περιέργως δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί η απόφαση ενώ μεσολάβησε και η επίθεση του κ. Πολάκη στους δικαστές.
Όσο παραμένει αυτή η εκκρεμότητα πάντως δεν μπορεί να λυθεί οριστικά και το πρόβλημα της κάλυψης των κενών θέσεων γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ. Η εμπλοκή μάλιστα απειλείται να γίνει μεγαλύτερη καθώς υπάρχουν και πληροφορίες ότι -εκτός από τα γνωστά προβλήματα που ανέκυψαν εξαιτίας των χειρισμών του κ. Πολάκη- συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν καταγγείλει πως από τους φακέλους τους αφαιρέθηκαν δικαιολογητικά τα οποία οι ίδιοι είχαν συμπεριλάβει...
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες