Κόντρα στον ΟΚΑΝΑ για τις απολύσεις...

Αλληλοκατηγορίες εξαπολύουν η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και το Σωματείο Εργαζομένων του οργανισμού για τον τρόπο αξιολόγησης και κατάρτιση των πινάκων των υποψηφίων για την κάλυψη 52 θέσεων, με δελτίο παροχής υπηρεσιών. 
Το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει ότι με σχετική απόφαση του ΔΣ του οργανισμού δύο εργαζόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών απολύονται και μάλιστα αναιτιολόγητα. 
Από την άλλη, το ΔΣ του ΟΚΑΝΑ διέψευσε «ως απολύτως ανακριβές και αβάσιμο το περιεχόμενο της χθεσινής ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Σε καμία περίπτωση δεν συντρέχει 'απόλυση' οποιουδήποτε εργαζόμενου στον ΟΚΑΝΑ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, όπως ψευδώς αναφέρεται στην ως άνω ανακοίνωση». 
Ακόμα, τονίζει ότι πρόκειται για διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί για τις δύο θέσεις εργασίας στα πλαίσια της διαφάνειας και της αξιοκρατίας που πρέπει να διέπουν τις διαδικασίες του ΟΚΑΝΑ.
Συμπληρώνει πως η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι υπερβολικές. Αφήνει αιχμές για τη χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινητοποιήσεις, «με δεδομένη την πρόσφατη εκλογή νέου Γενικού Διευθυντή και την έναρξη σε λίγες ημέρες νέων δομών για την απορρόφηση της λίστας.
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες