Καταγγελία για μετάταξη για 500 μέτρα...

Μετάταξη σε απόσταση 500 μέτρων για συνυπηρέτηση με ένστολο


ΑΘΗΝΑ 10/6/2016

ΑΡ. ΠΡΩΤ.1812


ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ
ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Κύριε Υπουργέ,


Σας κοινοποιούμε καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας για ρουσφετολογική μετάταξη Νοσηλεύτριας από το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Μονάδα Υγείας (πρώην ΙΚΑ) της Σαλαμίνας για ρουσφετολογικούς λόγους.
Η μετάταξη έγινε με την αιτιολογία της συνυπηρέτησης με ένστολο σύζυγο!!! Μετατάχθηκε από την Σαλαμίνα στη Σαλαμίνα για λόγους συνυπηρέτησης με ένστολο σύζυγο!!!!
Στη συγκεκριμένη υπάλληλο έπεφτε βαρύ να εργάζεται 13 χρόνια κυκλικό ωράριο στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας και φρόντισαν οι κυβερνώντες να την αποκαταστήσουν. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη συρρίκνωση των λειτουργών του Κέντρου Υγείας και βολεύει τα δικά της παιδιά στη Μονάδα Υγείας (πρώην ΙΚΑ) της πόλης.
Άκου μετάταξη σε απόσταση 500 μέτρων για συνυπηρέτηση με ένστολο!!!. Ζητάμε την ακύρωση της εν λόγω προκλητικής απόφασης.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                          ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες