Ο ΑΤΕΓΚΤΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ! Τους ξήλωσε όλους πλην της συζύγου του Φλαμπουράρη...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.

Τα ονόματα των μελών του νέου Δ.Σ του ΚΕ.ΕΛ.ΠΝΟ ανακοίνωσε χθες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας την ώρα που ο μέχρι τώρα πρόεδρος Θανάσης Γιαννόπουλοςκαταφεύγει στη Δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας ως παράνομη την παύση του από τον αναπληρωτή υπουργό Π. Πολάκη.
Νέος πρόεδρος τοποθετείται ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο, κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας υγείας (ΕΣΔΥ). Στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετήθηκε Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Υγιεινής με αναπληρωτή του τον Αντώνιο Κούτη, διδάκτορα κοινωνικής ιατρικής.
Τακτικά μέλη είναι πλέον οι: Μαρία Καντζανού, ιατρός βιοπαθολόγος, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο Παπαρίζο, ιατρό δερματολόγο- αφροδισιολόγο. Ευσταθία Πανοτοπούλου, μοριακή ιολόγος, με αναπληρωτή της τον Αγάπιο Τερζίδη, παιδίατρο.Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια της τη Δήμητρα Καββαθά Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο. Άγγελος Δοκόπουλος, δικηγόρος με αναπληρώτρια την Αθηνά Φαραζή, δικηγόρο. Μαρία Μιχάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων με αναπληρώτρια της τη Θεοδώρα Σταύρου. Δημήτριος Κουντουράς, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Καραΐσκο. Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.
Βλέπουμε δηλαδή ότι από το προηγούμενο ΔΣ έχουν αντικατασταθεί και τα μέλη που υποδεικνύει το υπουργείο Υγείας, με εξαίρεση ένα όνομα, την Ευσταθία Πανοτοπούλου η οποία είναι σύζυγος του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη!
Την ίδια ώρα ο κ. Πολάκης, ως άτεγκτος, καρατόμησε από το ΔΣ και το στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή, Χαράλαμπο Κουνέλη, κάτι που δείχνει πόσο άσχημες είναι οι μεταξύ τους σχέσεις...
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες