Καθυστέρησε απογείωση πτήσης (για Θεσσαλονίκη) λόγω του Πολάκη;

Tην περασμένη Παρασκευή 27 Μαΐου, όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων», στην πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη:
«Ο πιλότος ανακοινώνει μικρή καθυστέρηση, υπάρχουν λέει μερικοί επιβάτες από ανταπόκριση που θα χρειαστεί να τους περιμένουμε δέκα λεπτά και ζητάει συγγνώμη. Σε περίπου 15 λεπτά, όντως, έρχονται οι επιβάτες που περιμέναμε. Αλλά είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για επιβάτες πτήσης. Διότι η ομάδα των επιβατών ήταν συνεκτική, όλοι μαζί, και επικεφαλής τους ήταν ένας γνωστός μας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα θα ταξίδευε στην οικονομική θέση (όλα είναι, τελικά, θέμα επικοινωνίας). Τον Πολάκη είχαμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση να "αντιμετωπίζει" διαδηλωτές, όχι π.χ. στην εκλογική του περιφέρεια αλλά στο υπουργείο του στην Αριστοτέλους. Άρα, απλώς είχε καθυστερήσει - και επειδή ήταν ο υπουργός και η παρέα του, το αεροπλάνο τούς περίμενε. Το περιστατικό είναι ασήμαντο. Αλλά είναι ενδεικτικό μιας νοοτροπίας που κατά κόρον είχε δοξαστεί στο παρελθόν, τα χρόνια της αλήστου μνήμης Ολυμπιακής - και όλοι ξέρουμε πού οδήγησε τη χώρα».

Σε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι το αεροσκάφος «που εκτελούσε την εν λόγω πτήση τροχοδρόμησε στις 16:13 με πολύ μικρή καθυστέρηση η οποία όμως επ' ουδενί οφείλεται στον κο Υπουργό ο οποίος άλλωστε όπως από τα ανωτέρω προκύπτει βρισκόταν στην αίθουσα 50 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης», σημειώνεται στο έγγραφο.
«Ο κος Υπουργός με τη συνοδεία του αφίχθησαν στην Αίθουσα Επισήμων στις 15:10, η όλη δε διαδικασία διακίνησής του προς το αεροσκάφος πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Goldair που ήταν ο φορέας εξυπηρέτησης της πτήσης», αναφέρεται στο έγγραφο.
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες