Πότε θα επισκεφθεί νοσοκομείο των Αθηνών; Ο Π. Πολάκης στο νοσοκομείο της Καλαμάτας...

Καταρρέουν τα νοσοκομεία της Αθήνας από τα τα προβλήματα και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προτίμησε να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο της επαρχίας.
Το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο Π. Πολάκης με αφορμή την υπογραφή ατομικών συμβάσεων (αντί για τις εργολαβικές) με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στη φύλαξη και στην εστίαση του.
Ο Π. Πολάκης ανέφερε πως το νοσοκομείο Καλαμάτας είναι το πρώτο νοσοκομείο στην περιφέρεια που προχωρά σε αυτή την τομή κι απένειμε εύσημα στη διοίκηση.
Επίσης, ενημέρωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το νοσοκομείο Καλαμάτας θα ενισχυθεί περαιτέρω με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό μέσα από διαδικασίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου, τόνισε ότι η απεξάρτηση του νοσοκομείου στο τομέα των υπηρεσιών καθαριότητας, εστίασης και φύλαξης, από τα εργολαβικά ιδιωτικά συνεργεία αποτέλεσε αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης, η οποία σέβεται από την μία και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και από την άλλη, εκφράζει τον σεβασμό στον άνθρωπο, στον εργαζόμενο, στον ασθενή.
Ο Γιώργος Μπέζος πρόσθεσε μάλιστα ότι από αυτή την απόφαση το νοσοκομείο Καλαμάτας θα έχει μία ετήσια εξοικονόμηση 250.000 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με το ποσό των 1.100 ευρώ μεικτές αποδοχές έκαστος.

Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες