Ανέλαβε και επισήμως ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ...

Παρουσία σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ανέλαβε το πρωί της Τρίτης επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, παρουσίασαν τον κ. Ρόζενμπεργκ στο προσωπικό, με την επισήμανση ότι «η προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι να υπάρχει κλίμα καλής συνεργασίας με το επιστημονικό προσωπικό και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, ώστε να επιτελέσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα τον πολύ κρίσιμο ρόλο του στη δημόσια Υγείας».
Για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου δεν είχαν ενημερωθεί επισήμως τα μέλη του νέου Δ.Σ., το οποίο άλλωστε θα συγκροτηθεί σε Σώμα το μεσημέρι της Παρασκευής.
Από τα τα πρώτα πράγματα που έχει να ολοκληρώσει η νέα διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την πρόληψη γιατρών στις ΜΕΘ και ο οποίος αποτέλεσε την αφορμή για την σφοδρή μετωπική σύγκρουση του κ. Πολάκη με τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ.  
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες