ΠΙΣ: Απαξιωτική η δήλωση Κουρουμπλή...

Προσβλητική και απαξιωτική προς το σύνολο των επιστημόνων της χώρας χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Μιχαήλ Βλασταράκος τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».
«Οι επιστήμονες και ειδικότερα οι ιατροί έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλο σεβασμό στον άνθρωπο και γενικότερα στην κοινωνία, τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, μέσα από τη σημαντική προσφορά τους η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Ουδείς περίμενε από τον υπουργό Εσωτερικών να κάνει τέτοιους είδους ευτελείς και προκλητικές δηλώσεις για τους επιστήμονες της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος είναι επιστήμονας.
Οι διαμαρτυρίες, υπό μορφή ειρηνικών διαδηλώσεων, συμβάλλουν στο να οδηγήσουν την κυβέρνηση να κινηθεί σε ρεαλιστικά πλαίσια και να αφουγκραστεί τις πραγματικές ανάγκες του συνόλου της κοινωνίας» δήλωσε. 
Ο πρόεδρος του ΠΙΣ ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να «λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και ας αφήσει τέτοιου είδους δηλώσεις που μόνο στόχο έχουν να διχάσουν, να προσβάλουν και να απαξιώσουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού και όχι να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για ελπιδοφόρα προοπτική».
Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες