Έκλεισε το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας λόγω έλλειψης γιατρών...

Σήμερα 3 Μαρτίου 2016 το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό δεν θα δέχεται κανένα πολίτη που θα ζητήσει οποιαδήποτε περίθαλψη, όπως γνωστοποίησε ο εκτελών χρέη διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και διευθυντής της Νεφρολογικής κλινικής Χρήστος Κατσίνας.
Ο κ. Κατσίνας οδηγήθηκε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση "εξαιτίας της παντελούς απουσίας ιατρών στα ΤΕΠ (τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του Νοσοκομείου. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την 3η ΥΠΕ και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας".
Κατά τη διάρκεια της νύκτας, τα ΤΕΠ παρέμειναν ανοικτά χάριν στην εθελοντική παρουσία του αντιπεριφερειάρχη υγείας Σταύρου Γιαννακίδη, ο όποιος έκανε τη νυκτερινή εφημερία.
Η ητεία των ειδικευόμενων γιατρών που κάλυπταν τη λειτουργία του ΤΕΠ, ενώ οι γενικοί γιατροί που υπηρετούν σε κέντρα Υγείας αρνήθηκαν να μετακινηθούν στα ΤΕΠ του νοσοκομείου.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το άλλο μεγάλο νοσοκομείο της Π.Ε. Κοζάνης, το Μαμάτσειο, όπου ο εκτελών χρέη διοικητή, Λάζαρος Αποστολίδης (γιατρός) δήλωσε ότι "τα ΤΕΠ του νοσοκομείου παραμένουν κλειστά, λόγω έλλειψης ειδικών και ειδικευόμενων ιατρών".

Share on Google Plus

About dognet

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες