ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Από τον Τάσο Δούση.

Δεν το καταλαβαίνω και θέλω να μου το εξηγήσετε σαν να είμαι 4 χρόνων!Στέλνεις το αγγελούδι σου να κάνει εγχείρηση για...κρεατάκια, όχι αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και στο φέρνουν στο σάβανο. Φιλάς το παιδί σου πριν την επέμβαση, του λες να μην φοβάται, ότι θα είσαι εκεί να το περιμένεις και μετά το νεκροφιλάς στο νεκροτομείο.
Συγγνώμη, δεν πρέπει κάποιος κερατάς, να σου πει για ποιο λόγο χάθηκε το παιδί σου; Ειναι δυνατόν μέχρι και τώρα οι γονείς της Μελίνας να μην έχουν ενημερωθεί τί στο διάολο συνέβη; Ρωτάω ως πολίτης του κράτους... Δηλαδή ειναι τόσο απλό στην Ελλάδα του 2016, να χάνεις το παιδί σου από κρεατάκια; Οι 2 υπουργοί υγείας, που είναι μάλιστα και από την Κρήτη, πρεπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να διατάξουν ΕΔΕ άμεσα από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες, αλλιώς θα κατηγορηθούν για συγκάλυψη και ομερτά. Η ψυχή ενός παιδιού ειναι ιερή και ανάπαυση θα βρεί μόνο και όταν οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί .
Την ίδια ώρα, ο τραγικός πατέρας κ. Μανώλης Παρασκάκης, δηλώνει συγκλονισμένος από το γεγονός, ότι «δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη στο παιδί μου έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας» και ζητεί από τους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του και να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι ανάλογο σε κανένα άλλο παιδί.
Α ρε πατέρα κακομοίρη ποιος σε ακούει...
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες