Ο Π. Πολάκης αδειάζει τον Π. Κουρουμπλή: «Παραλάβαμε μαζί με τον Ξανθό καμένη γη...»

Έτος ανατροπής της κατάστασης που επικρατεί στη δημόσια υγεία χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης το 2016 τονίζοντας τη βούληση της Κυβέρνησης για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Σχολιάζοντας στην κατάσταση που παρέλαβε η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά «παραλάβαμε καμένη γη» αδειάζοντας έτσι ανοικτά τον προηγούμενο υπουργό Υγείας -και νυν υπουργό Εσωτερικών- Παν. Κουρουμπλή. 
Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης, των γιατρών, των νοσηλευτών και των άλλων εργαζομένων, στους οποίους και ανέλυσε την πολιτική του υπουργείου που, όπως επισήμανε, «στοχεύει στη συνολική ενίσχυση του συστήματος μέσα από μια σειρά στοχευμένων δράσεων και αποφάσεων». Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «έπειτα από πέντε χρόνια μνημονιακών πολιτικών το σύστημα είχε φθάσει στα όριά του. Τώρα αρχίζει να ισορροπεί. Πιστεύω ότι στο 2016 θα υπάρξει μια πορεία ανατροπής της κατάστασης».
Αναφερόμενος στην κατάσταση που παρέλαβε η νέα πολιτική ηγεσία είπε χαρακτηριστικά «Παραλάβαμε καμένη γη. Νιώσαμε εγώ και ο Ανδρέας Ξανθός σαν να είχαμε ένα συναρμολογούμενο παιχνίδι από το οποίο κάθε μέρα έφευγαν κομμάτια. Μία κατάσταση χαοτική».
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες