Η Γ. Σιδέρη και το YgeiaPress, το μόνο "καθαρόαιμο" αποκαλυπτικό site για την πολύπαθη Υγεία...

Antonis-Marios Papagiotis
Το YgeiaPress (το μόνο "καθαρόαιμο" αποκαλυπτικό site σε θέματα που αφορούν τον πολύπαθο χώρο της Υγείας) θυμίζει -μεταξύ άλλων- σήμερα (σχτ: http://www.ygeiapress.gr/2015/12/blog-post_92.html) την παρουσίαση που έκανα (προς τιμήν του αναφέρει το όνομά μου) τον Ιούνη του 2009 (σχτ: http://www.press-gr.com/2009/06/blog-post_6262.html) μέσω του PRESS-GR.blogspot.com στη Georgia Sideri, με αφορμή τις καταδόσεις που έκανε για μίζες και έμπλεξε έτσι τον Dimitris Avramopoulos και τους συνεργάτες του (σχτ:http://www.parapolitika.gr/…/os-katigoroymenos-apologithike…) σε κακουργηματικές ιστορίες για μίζες (σχτ: http://www.makeleio.gr/?p=498601).
Τότε, παρουσίαζα την πληθωρική Γεωργία Σιδέρη ως "Golden Visa Girl". Σήμερα, αποδεικνύεται ότι για άλλη μια φορά οι ευνοημένοι του όποιου συστήματος είναι αυτοί εν τέλει που το διαλύουν. Με όποιο τρόπο και με κάθε κόστος. Ελπίζουμε σ' αυτούς. Well done Georgia!
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες