Για ποιον ...χτυπάει η καμπάνα;

Λυκούργος Λιαρόπουλος
ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ!!!!! Για Ποιόν ...χτυπάει η Καμπάνα. Οι επιλογές είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 
Για υπόθεση χρηματισμού
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Parapolitika.gr, έχουν κληθεί και απολογούνται από εχθές στον οικονομικό εισαγγελέα για υπόθεση χρηματισμού δύο στενοί συνεργάτες υπουργού υγείας της κυβέρνησης ΝΔ. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο, εντοπίστηκαν εμβάσματα ύψους 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση ξεκινά με την ανάθεση έργου σε νοσοκομείο της Αττικής κόστους 600.000 ευρώ. Η δουλειά δόθηκε σε εργολάβο ο οποίος παρέδωσε το έργο αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ ενώ ταυτόχρονα όπως καταγγέλλει έδωσε μίζες για να πάρει την δουλειά. Ο συγκεκριμένος εργολάβος την περίοδο υπουργίας του γαλάζιου στελέχους είχε αναλάβει πλήθος κατασκευαστικών έργων στον τομέα της υγείας.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη κατέθεσε ότι
δέχτηκε πιέσεις προκειμένου το έργο να δοθεί στον συγκεκριμένο εργολάβο. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για τεράστιο θέμα, αφού η εισαγγελέας που έχει καλέσει για απολογία τους δυο στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού της ΝΔ, έχει ενδείξεις ότι τα χρήματα είχαν ως τελικό αποδεκτή τον ίδιο τον πρώην υπουργό υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας διατέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο άλλος ήταν νομικός σύμβουλος του υπουργού...

Αφού "Κυβέρνηση ΝΔ" νοείται μόνο το διάστημα 2004-2009, τότε είχαμε 2 Υπουργούς Υγείας Πρώτα τον Κακλαμάνη και μετά τον Αβραμόπουλο, για περίπου 3πλάσιο χρονικό διάστημα. Στοιχηματίζω στον δεύτερο.
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

  1. Δεν ανησυχώ καθόλου είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα βγουν λάδι ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνεργάτες