Ερωτήματα για τον ξυλοδαρμό στο Αττικό Νοσοκομείο!...

Διαβάζοντας το ατυχές περιστατικό για το ξυλοδαρμό ειδικευόμενου γιατρού στο Αττικό Νοσοκομείο , έρχονται κάποια ερωτήματα  ως προς αυτό. Πράγματι οι συνθήκες στα Νοσοκομεία και στα Πρωινά Εξωτερικά Ιατρεία αλλά και στις εφημερίες των Νοσοκομείων γίνονται κάτω από τρομερές δύσκολες συνθήκες και ο κόσμος προσπαθώντας να βρει λύση και μη υπάρχοντας Πρωτοβάθμια Προνοσοκομειακή Φροντίδα συρρέει στα Νοσοκομεία , τα οποία κινδυνεύουν να λυγίσουν από τις ελλείψεις προσωπικού , υλικών και φαρμάκων.
 Μάλιστα γιατροί είναι αναγκασμένοι να εργάζονται επί πολλές ώρες χωρία διάλειμμα , ρεπό και απλήρωτοι. , δεδομένου πια ότι δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι εργάζονται παρά τις φυσικές τους δυνάμεις ειδικευμένοι. Στο Αττικόν λοιπόν Νοσοκομείο που λέγεται Πανεπιστημιακό εκπαιδεύονται ειδικευόμενοι γιατροί, την ευθύνη όμως των περιστατικών και της εφημερίας την έχουν ειδικευμένοι επιμελητές Α και Β  βαθμού.που γράφονται στο κατάλογο των εφημερευόντων.
Φυσικό όμως είναι να μη μπορούν να βρίσκονται στα Επείγοντα όλο το 24ωρο, μήπως όμως ο εκάστοτε ειδικευόμενος της βάρδιας, όταν αντιμετωπίζει δύσκολα στη διαχείριση άτομα και περιστατικά όπως το αναφερόμενο θα έπρεπε να καλέσει άμεσα τον υπεύθυνο της εφημερίας του τμήματος του Οφθαλμολογικού , ο οποίος σαν πιο έμπειρος θα μπορούσε να βρει λύση,  να καθησυχάσει  και να αποφευχθεί  με αυτό το τρόπο παρά τις παράλογες απαιτήσεις,  το ατυχές αυτό περιστατικό;...
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες