Τι απαντά το Νοσοκομείο Αρτας στην ΠΟΕΔΗΝ για τον τομογράφο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το ζήτημα της μη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου στο Γ.Ν.Άρτας εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου στο οποίο αναφέρει συγκεκριμένα:

 Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το ζήτημα της μη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου στο Γ.Ν.Άρτας και για αποκατάσταση της αλήθειας, σας κάνουμε γνωστό ότι : 
α)Ο αξονικός τομογράφος του Γ.Ν.Άρτας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002 και λειτουργεί κανονικά.
β)Οι βλάβες που έχουν προκύψει κατά τα έτη 2014 και 2015 είναι 10 ημέρες και 2 ημέρες αντίστοιχα
γ)Κάθε τρεις μήνες (4 φορές το χρόνο) γίνεται προληπτική συντήρηση του αξονικού τομογράφου.
δ)Οι εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τον αξονικό τομογράφο του Γ.Ν.Άρτας είναι 9.524 για το 2014 και 8.829 έως και τον 10ο του 2015.
Μηνιαίως Μ.Ο. 2014 : 793 Μ.Ο.2015 : 883
ε)Οι αξονικές τομογραφίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό ιδιωτικό εργαστήριο είναι 51 για το 2014 και 28 έως και τον 10 για το 2015.
στ)Η ΠΟΕΔΗΝ ουδέποτε τα τελευταία 2 τελευταία έχει επαφή με την διοίκηση του Γ.Ν.Άρτας για το εν λόγω ζήτημα της λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου.
Ουδέποτε τα τελευταία 2 χρόνια έχει υποβληθεί αίτημα από το Γ.Ν.Άρτας που να έχει απορριφθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Η Διοίκηση του Γ.Ν.Άρτας στα πλαίσια του προγραμματισμού για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας μεταξύ άλλων έχει ζητήσει από την 6η ΥΠΕ και αντικατάσταση του συγκροτήματος αξονικού τομογράφου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υπάρχων αξονικός τομογράφος του Γ.Ν.Άρτας παρουσιάζει συχνά βλάβη και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των ασθενών.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣShare on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες