Στάση εργασίας σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία


Γιατροί και εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, μετά το κάλεσμα της ΕΙΝΑ και στάση εργασίας, συγκεντρώθηκαν στην 6η ΥΠΕ και διαμαρτυρήθηκαν για την απαράδεκτη εξέλιξη της μη αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών και νυχτερινών/αργιών από 7μήνου καθώς και της παρατεινόμενης ανασφάλειας που προκύπτει από τη συνεχιζόμενη απαξίωση των δομών πρωτοβάθμιας υγείας.
Η συγκέντρωση ήταν μαζική και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Διοικητή και τον Αν. Διοικητή της ΥΠΕ κκ Γ. Γιαννόπουλο και Δ. Κωστακιώτη, παρουσία της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης». Συνειδητοποιήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ότι είναι τέτοια η διάλυση που έχει επέλθει από τους μνημονιακούς νόμους και την αδράνεια της σημερινής κυβέρνησης που καταγράφεται αδυναμία διεκπεραίωσης ακόμα και της διαδικασίας καταγραφής των δεδουλευμένων υπερωριών.Οι ευθύνες της 6ης ΥΠΕ είναι μεγάλες γι αυτή την εξέλιξη και μας οδηγούν σε κινητοποιήσεις πια ακόμη και για το αυτονόητο: την αποπληρωμή δεδουλευμένων. 
Share on Google Plus

About Ελλάδα

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες