Χορηγία υποτροφίας‏ από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Το όνειρο ενός νέου ανθρώπου να σπουδάσει, έγινε πραγματικότητα!
Στο πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, που στο ξεκίνημα της ζωής τους επιδιώκουν την μόρφωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ απένειμαν πλήρη υποτροφία στην δ/δα Ευανθία Καφέ, για σπουδές Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας.
Στην πολύ χαρούμενη μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στον Πειραιά, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: Η κα Δάφνη Φουντουκάκου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας από τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ο Πρόεδρος του ΙΣΠ κος Νίκος Πλατανισιώτης, η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Μπουκουβάλα και ο κος Κρέων Συμεωνίδης (μέλος ΔΣ), καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας κα Μαριάνθη Πανίδου που εισηγήθηκε το θέμα και φυσικά μέλη του Συλλόγου και φίλοι της Ευανθίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΙΣΠ ανανέωσε την δέσμευσή του να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του Πειραιά με κάθε μέσον που μπορεί, πέραν της με συνέπεια και σοβαρότητα άσκησης του Ιατρικού Λειτουργήματος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Φωτογραφία από την εκδήλωση.
(από αριστερά προς τα δεξιά)
- Δάφνη Φουντουκάκου, Γεν. Διευθύντρια Ομίλου ΣΒΙΕ & IST
- Ευανθία Καφέ, υπότροφος
- Νικόλαος Πλατανησιώτης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΙΣΠ)
- Μαριάνθη Πανίδου, Ιατρός Παθολόγος, Αντιδήμαρχος Κοιν. Υπηρεσιών Δήμου Νίκαιας-Ρέντη
- Κα Καφέ, μητέρα της υποτρόφου
- Κρέων Συμεωνίδης, μέλος ΔΣ ΙΣΠ
- Νικόλαος Καστρινάκης, Γεν. Διευθυντής Ομίλου ΣΒΙΕ & IST
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες