ΜΠΛΟΚΟ από τη γραφειοκρατία για την Υγεία στη Στερεά! Ο Κ. Μπακογιάννης καταγγέλλει...

Αν δεν το ζούσα, δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είναι καταγγελία, είναι αγανάκτηση γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει από τα λάθη μας και αφήνουμε τη γραφειοκρατία να συνεχίζει να πνίγει ότι καλό επιχειρείται να γίνει.
Θεωρήσαμε, ως περιφερειακή αρχή, ότι δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές των προβλημάτων στο χώρο της υγείας. Ψάξαμε, μελετήσαμε και βρήκαμε τρόπο για να αντλήσουμε πόρους και να ενισχύσουμε, όσο μπορούμε την υγεία στην περιφέρειά μας. Να δώσουμε κίνητρο στους αγροτικούς γιατρούς ώστε να έρθουν στην Στερεά Ελλάδα αλλά και να ενισχύσουμε τα κέντρα υγείας με υλικά πρώτης ανάγκης που λείπουν. 
Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί πέσαμε στον τοίχο της γραφειοκρατίας του κεντρικού κράτους. Μας έφαγε η αλληλογραφία και χάσαμε την ουσία. 
Η επόμενη κίνησή μας είναι να απευθυνθούμε στον υπουργό Υγείας με την ελπίδα ότι θα βρεθεί τρόπος για να έχουν οι οικογένειες της Στερεάς Ελλάδας αξιοπρεπείς παροχές υγείας. 
Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, την ώρα που μαζεύουμε ότι μπορούμε για να αποδώσουμε στον τόπο μας αυτά που πρέπει, θα συναντούσαμε τόσες δυσκολίες. 
ΝΤΡΟΠΗ!
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες