Επίσκεψη Τζιτζικώστα στον «Ευαγγελισμό»

Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Ο κ. Τζιτζικώστας διαπίστωσε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα και ενημερώθηκε για τις συνθήκες εκτέλεσης του έργου ιατρών, νοσηλευτών, διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.
Μετά το πέρας της επίσκεψής του στον Ευαγγελισμό,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγείας είναι τραγική, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι δυνατόν να αναλογούν 40 ασθενείς σε μια νοσηλεύτρια, όπως μου γνωστοποίησαν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση μιας κρίσιμης νοσοκομειακής μονάδας, του Ευαγγελισμού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ελλείψεις ακόμη και στα στοιχειώδη, όπως οι γάζες. Η κατάσταση αυτή πρέπει να διορθωθεί άμεσα και θα διορθωθεί. Οι πολίτες βαρέθηκαν τα κούφια λόγια περί κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικού κράτους. Αυτό που χρειάζεται είναι να το διαπιστώνουν στην πράξη».
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες