Εξουθενωμένοι οι εργαζόμενοι στο Παίδων


Τις εξουθενωτικές συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους στο Ακτινολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού καταγγέλλει το ενιαίο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.
Οι 10 εργαζόμενοι του τμήματος καλούνται να καλύψουν κυκλικό ωράριο και τις εφημερίες του νοσοκομείου μέρα παρά μέρα, γεγονός που καθιστά τις συνθήκες εργασίας εξουθενωτικές, αφού δεν μπορούν να κάνουν χρήση των ρεπό και των αδειών τους.
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Η απογευματινή εφημερία γίνεται από δυο τεχνολόγους με αποτέλεσμα όταν ο ένας είναι στο χειρουργείο και ο άλλος στους ορόφους, να μην υπάρχει τεχνολόγος στην εφημερία για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας έγγραφα προτάσεις προς την διοίκηση του νοσοκομείου μας και την υγειονομική περιφέρεια, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Αιτία του προβλήματος είναι το πάγωμα των προσλήψεων για αρκετά χρόνια και ρουσφετολογικές μετακινήσεις αποσπάσεις αρκετών συναδέλφων.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί με τους γονείς και τους μικρούς ασθενείς μέχρι να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των μικρών μας ασθενών».
Οι εργαζόμενοι στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με την στήριξη του ενιαίου σωματείου και της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν συμμετείχαν στη 48ωρη απεργία στις 22-23/10.

Share on Google Plus

About Ελλάδα

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες