10.000.000€ ζητά, με αγωγή, ο Δ. Γιαννακόπουλος από τον Π. Καμμένο

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί η μετωπική σύγκρουση του επιχειρηματία και  αντιπροέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Όλα ξεκίνησαν όταν το Σάββατο, από το Βήμα της Βουλής, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Γιαννακόπουλο, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για να ακολουθήσει απάντηση σε ανάλογο ύφος.
Ο κ. Γιαννακόπουλος, σήμερα επανήλθε προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι θα ζητήσει αποζημίωση ύψους 10.000.000 ευρώ.

Η δήλωση  Γιαννακόπουλου
"Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.
Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.
Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης".
Share on Google Plus

About Press- gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεργάτες